ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς θα διευκολύνετε τη μετακόμισή σας


​​​​​​​Σε όλες τις εργασίες υπάρχουν μικρά tips και χρήσιμες συμβουλές που εάν ακολουθηθούν θα διευκολύνουν το έργο σας.

Έτσι και στις μεταφορές, μπορούμε να σας ενημερώσουμε με κάποια πολύ απλά μυστικά που θα διευκολύνουν τόσο εσάς όσο και εμάς.

Είτε πρόκειται για μετακόμιση οικίας είτε για μετεγκατάσταση επιχείρησης, προνοήστε και ξεκινήστε την οργάνωση από νωρίς. Σημειώστε τα πάντα σε χαρτί και κρατήστε λίστα εργασιών. Τη συσκευασία των αντικειμένων σας μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς. Εάν όμως προτιμήσετε να την κάνετε μόνοι σας, ξεκινήστε από νωρίς. Μην ξεχνάτε να βάζετε ετικέτες σε όλες σας τις συσκευασίες, ώστε να μπορείτε άμεσα και εύκολα να βρείτε τα αντικείμενά σας. Μην παραγεμίζετε τις κούτες με βαριά αντικείμενα, υπάρχει ο φόβος να ανοίξουν κατά τη μεταφορά. Βιβλία και χαρτιά τοποθετήστε τα σε μικρού όγκου κούτες και κρατήστε τις μεγάλες για συσκευασία πιο ελαφριών αντικειμένων. Κρατήστε μία γενική λίστα με εργασίες που πρέπει να γίνουν ανά συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Για παράδειγμα, σε περίπτωση μετεγκατάστασης μίας επιχείρησης θα πρέπει να ειδοποιηθούν δημόσιες υπηρεσίες, προμηθευτές και πελάτες αρκετά νωρίτερα.